Just seesama. Hirmus. Omal ajal sattunud järele-aidatud V6 mootoritega Taunuste ja Sierrade rooli, kujutan üsna ehedalt ette tunnet küsimuseks oleva asja puldis.
Aijaaa. Kurtis... Sellest mudelist pole ma miskit kuulnud varem. Siit on läbi käinud Kurtis 500M, mis oli ka paras pähkel. Hj-le respekk no5 hea pildi eest ja teine respekk n.-ile vastuse eest.
Kuna endal pole hetkel aega uut pilti nuputada ja raal ka vale millega hetkel sees, siis loovutan lugupeetud hj-le pildipaneku õiguse, kuna tema vihje käivitusvända puudumisest suunaski mind el.autot otsima.
Kuueteistpütilisi on viimasel ajal olnud Cizetta, Cadillaci, Bugatti, Bentley ja Rollsi kapoti all. Cizettal ja Cadillac Sixteen'il polnud vist nö W-kujuliselt silindrid? Seega Rolls või mõni Volkaritest. Samas, miks peaks Rollsi mootorit miski eskalaatori kõrval pukil eksponeerima? Või Bentley oma? Bugatti oleks jälle liiga läbinähtav... Küsitav ilmselt ei kuulu ühelegi mainitutest. Või?
Veyroni mootor, jah. Mulle oli selline silindrite paigutus plokis mõnevõrra üllatav. ddig võib uue pildi riputada.
Berliinis oli üks ilmselt ajutine ekspositsioon, kus lisaks Type 41 Royale ja Veyron Super Sport mudelitele oli väljas Veyroni erinevaid süsteeme ja detaile.
Mõtlesin ja mõtlesin... Mina kindlasti olen sellist näidikuteplokki kuskil näinud, isegi päris kindlasti olen istunud sellised näidikud silme ees ja rooli keeranud. Peegelpildis küll olid need "kellad". Mõtlesin veel, ja välja mõtlesin. Üks väga edev BMW oli see. Kaheksasajane täpsemalt. Nüüd mis auto on pildil? BMW 800 kellad... Väga laiad ukseläved- miski laia kere ja väikese kokpitiga käsitöönduslik sportauto. See on mis? Üks hetk.
Inglaste toodanguga on tegu küll, Toyotaga seos puudub (kui just mõni jupp nagu selliste väiketootjate puhul kombeks on kuskilt suurtootja kataloogist näpatud pole).
Aga nagu mainitud sai, siis just need neli kohta on olulised selle auto juures, pilt iseenesest isegi mitte nii väga.
Et siis neljakohaline inglise sportauto, aga mis on just nende omaduste tõttu eriline.
selle pildiga sobivat ilmselt netist ei leiagi (ütlen mina peale 300 erineva brittide kätetöö läbivaatamist), aga sarnasusi tuleb ka minu arust kõige rohkem esile just selles liinis- Parradine- Deltayn. kasvõi see disainilt väga sarnane sisu. http://www.madabout-kitcars.com/pictures/162/1761/Parradine+
Motor+Company_Pegasus
kahjuks on aga selle firma kohta väga vähe infi ja pilte. seega oleks B-l aeg tolmuma kippuvat teemat väheke liigutada. huvitab just see, et mis neis tagaistmetes siis niiväga erilist on- on teistelgi tootjatel 2+2 masinaid.
Nii proovime siis mingeid vihjeid anda. Tähendab oluline selle auto nelja istmekoha puhul on just see, et sel ajal, kui selle auto kõrghetk oli, siis polnud just palju selliseid neljakohalisi autosi, mis nö originaalina üle 500 hj mootorivõimsust pakkusid. Endale tuleb meelde peale selle auto veel Aston Martin Vantage.
Väliselt tunneks vast paljud selle auto koheselt ära.
Kes teisele auku kaevab... :)
Siis pigem Ford kui Mopar? See kroomist "kera" keset taguotsa viib mõtted Fordile. Mercury, Lincoln või ehk isegi mõni vähetuntud Tormilind. Justkui kokkupigistatud kotkas oleks keset seda "kroomkera"...
Mai ütle midagi, kuid hiljuti ühel heade puitude festivalil sain ühe naisega tuttavaks... siis ta mainis, et tema lemmik kitarrimuusika on Nostalgia Francis Goya esituses;-)