Annan oma võimaluse parem kellegile teisele kes tahaks kuid pole siiani näiteks võimalust saanud et oma pilti siia panna.. et jah ole hea ja pane uus pilt..:)
Hj-iga ühel nõul olen. Fordilik on see asi, Mondeolikud liistud tule servades. Ja kuidagi tuttav on see auto, nigu oleks enne näinud... või isegi sõitnud. Proua Võldasel oli mõned aastad tagasi sarnane käkk, kandis see küll Mazda nime. Olen sõitnud.:) 323-e müüdi mõnel pool Ford Laseri vmv nime all. Kas pole mitte?
Ruxton jah. Selliste tulede suhtes jään skeptiliseks. Ehk valgustavad nad miski erilise kuju teepinnale, mida müügimehed "valgustusrevolutsioonina" müüsid vmv. Hilisematel mudelitel on mälu järgi öeldes tavapärased tuled.
Oops... see, mis tuleb on "õnneks" küll olnud, kuid teise nurga alt;-) ts, vaata hetkeks mujale:-)) See va arvutilogu jooksis vahepeal mul totaalselt kinni...
ma vaatan, et kellelgi pole pilti minda renoo asemele visata (mul ka kahjuks mitte). kuna google pidiotsingu abil on igav mälumängu mängida siis teen väikese üleskutse panna pilt mõnest paberallikast või muuta pilti selliselt, et googlega üles ei leia.
pildil on renault sport spider. panen ühe näite ka sellest mis ma ennist rääkisin. see on üks auto millest on veebis palju sarnaseid pilte aga väikese tuuninguga googlega seda ei leia. kes auto ära arvab ;) võib uue huvitava pildi panna.
Mnjah, olen üsna veendunud, et "elukutselised" pildituvastajat ei kasuta. Pole nagu pointi eriti. See on mäng. Üksikud "tähed" ilmselt vahel säravad miskite progede valguses, a selle kannatab ära.
Mis aga guugeldamisse puutub, siis on tegu ju uute teadmiste ammutamise, võiks öelda õppimisega. Positiivne justkui.
Saatsin uue pildi teele. Muutsin küll värvitooni, aga google on oma otsingus targem pisut kui arvasin ja suutis siiki võltsitud värviga pildi tuvastada.
Ei ole siin mingit kuulsat firmat, ega tuuning masinat.
Väga heal tasemel vene 3d ässad on küll ilmselt võtnud inspiratsiooniks MZMA 401 aga sellega ka reaalsus piirdub.
ehk polegi oluline, kuipalju keegi guugeldab või midagi muud teeb, olulisem ehk see, et koos uue pildi riputamisega (mis ju samuti tuleb netist üles leida ja sellekski omajagu vaeva näha) saab jälle osake seni veel tundmatust nurgakesest automaailmast laiemalt tuntuks ja kogu see erinevate masinate virrvarr tekitab taas ja taas tunde kui vähe sa tegelikult ilmaelust tead ja et antud alal on läbi aegade ikka väga palju inimesi väga palju panustanud loomisele selle kõige otsesemas tähenduses. niiet kes oskab leida õige vastuse ja postitada huvitava pildi, on juba vähemalt interneti kasutamise enamvähem selgeks saanud:)
eeltoodud masin siin lingil: http://7a3900c6.linkbucks.com/url/http://2leep.com/news/2856
84/99/rss/
Ähhh, muidugi, Gaazik! Küll ma ragistasin, mis see on. Kindlasti venelane, Mosse/Nami mitte, ZIS 101A ehk... Tuttav vene molu.:) GAZ ei tulnd üldse meelde. Seniil.
Olgu ta Perla, Albea või üks p... puha mis nimega, tehtud Brasiilias, Hiinas, Venemaal, Türgis või üks p... puha kus, tegemist on ühe ja selle sama autoga, ei viitsi vinti üle keerata siin... :D Las mõni tähenärija vastab siis ise :P
Rahu, rahu! Ei näri ma tähte kui ütlen, et siena õige suund, aga mitte päris õige nimetus. Ja ka ükski neist markidest ega riikiidest ei läinud ka kogemata pihta. Enam ei teagi mida küsida või kirjutada tohib kui sellised solvumised ilmnevad.
Aga nüüd milleni jõuda tahtsin: Põhja-Korea! Nemad nimetavad seda enda suureks saavutuseks ja isegi reklaamklipp on välja ilmunud. Kuigi seal riigis eraisikul ei tohi isiklikku autot olla. Margiks on Pyongy(s)ang, Pyonghwa motors-lt
Ega ma närvis olnudki :D Niisama jorisesin :P Asi selles, et pole võimalik sellelt pildilt mingi valemiga tuvastada konkreetselt marki, nime ega valmistajariiki, samas, netis pole ka Põhja-Koreaga seoses eriti mingit infolt leidnud. Jäigi järele seega kogu nimede- ja riikidetrall, mida teadsin.
Vihjete aeg vist... Tuntud automark, eelmise sajandi lõpul ja selle sajandi algul oli selle üks mudel üks enimmüüduid Eestis (ja mitte ainult Eestis, terves maailmas läks kaubaks ligi 7 miljonit). Pildil olev pole ainus seda marki concept, mis nii ulmeline välja näeb. Vesinik-kütuseelement märksõnaks.
keegi vist ei julge enam vastusega välja tulla, sest pildiotsinguga leiab selle kiirelt. aga trükkige otsingusse hydrogen powered või hydrogen powered concept ja kohe leidub ka vaste. seega googeldamine pole teps mite paha tegevus kui oskad seda igakülgselt kasutada. näiteks eelmise jeebi leidsin üsna lihtsalt vaid märksõna "pickup truck" kasutades.
"Enim müüdud" lisas mulle vaid õli tulle(kuigi õli ei taha eriti hästi põleda):-) Meenub, et prantslased olid igaste uute ideede juurutamisel esirinnas ja on seda siiani... Kas see äkki Peugeot oma polnud?