Vabandan, kui auto kordub, aga öelge keegi siis nimi välja ja lisage uus pilt :)
Seda autot peetakse igatahes kõige esimeseks minivan-iks, mahtuniversaaliks.
Tama jep.
ma siin mõtlesin, et igal ajastul on elektrikaid tehtud ja laiemat kasutust pole nad siiski leidnud (teadaolevatel põhjustel muidugi), et siis kas praegune uus ärkamine hääbub samamoodi või tekib siit mingi uus areng. kuigi ega miskit uut päikese all nagunii pole- põhiprintsiibid samad mis varemalt, vaid akude arengus on vahepeal väike edasiliikumine toimunud, aga tõesti vaid väike. kuid eks aeg annab arutust.
Kohe ei tulnd pähegi;-) Tahtsin välimust vaadates alguses pakkuda tuumakütusega töötavat mootorit, kuid märkasin ribisid tagaküljel. Seal ju ka võis reaktor asuda... kuid- siis meenus mingi auto aurumootoriga. Väike spikker abiks ja Paxton Steam ta ongi.
Te vist ootate midagi, ideed on otsas, Alfadega pole ka enam mõtet "üllatada".kuigi võiks veel proovida:-) Seniks katsuge närida seda "laotõstuki pilti"? Vabandage guuglikindla pildi pärast...
Pidurite koha pealt ei oska vastata, pildil kujutatud conceptil ehk on Bembod, seeriamudelil ilmselt mitte. Minu jaoks oli üllatus just seeriauto, sellise olemasolust sain teadlikuks paar päeva tagasi. Selle auto derivaati, mida on toodetud kordades rohkem, olen näinud ka Eestis. GM see pole.
Vabandust hj. Loodan, et su saba väga haiget ei saanud... Lihtsalt sattusin rooliasendist tingituna Inglismaale ja hulka nimesid läbi lapates. Sinu komme on siin teemas guugeldada, mitte minu.
paistab, et just sinu saba liputab end kõige rohkem nende piltide juures, kus guugel abiks. teiste juures püsid päris vakka ega tee mingeid imelikke vihjeid. mina üldiselt väldin nendele piltidele vastamist mis guugliga leitavad ning püüan võimalusel lahendada neid, mis nii kergelt kätte ei tule. meenuta kasvõi oma hiljutist "golf gti"-d.
Huvitav on see, et viimast pilti just enne ülesseadmist oma kaustast kontrollisin, et kas guugel näkkab- ei näkkanud. Nüüd kui pilt mängus siis täitsa guugeldatav! Ise olin kindel, et sain guuglivaba pildi :(
Ja sa kindlasti tundsid tolle supsi tagaistet? Kahtlaselt kiirelt tulevad sul vastused, mille pilt on netist võetud. Ja nn. naiivsuse nakatas mulle kodanik hj ise:-)
Ma olen poisikesena selle auto pilti näinud. Reliant siis. Scimitar nagu nad enamasti.
Üle mõne aja sattusin jälle siia - ja kuna küsimus tuli nagu valatult, siis :-)
kui vale number, siis teoreetiliselt võib ka viimase otsa 900 olla (väliselt ei ole just lihtne neist sotti saada)- mul millegipärast assotseerub "uus" nina kohe 950-ga
Uurisin ka neid aparaate natukene ja tulin järeldusele, et see on 900!
950 on kabiinil tagakülje aken ka juures. Nii sain mina asjast aru. Aga nimi ka siis:Alfa Romeo
Kuna oma tehtud pilte hetkel pole ja raali omad suuremjaolt guugeldatavad siis kas kas ongi mõtet uut pilti panna?! Härra hj leiab jälle muidu vürtsikate (ka solvavate) kommentaride pritsi selle kohta kes mida kuidas otsib ;) Tõesti pean paluma sind, härra hj, ära tee sarkastilisi-solvavaid märkusi teiste arvajate kohta! See, nagu nüüd härra gp kallal norimine, pole sul esimene kord. Kaob juba isu siin osaleda kui on oodata sinu järjekordset nähvamist!
Siin peab hakkama vist ainult filmidest pärit autode skriinšotte tegema või ise pildistama, siis on lootust, et mingi kuugel jänni jääb. Õnneks ise pilte kuugeldada ei oska, arusaadavatel põhjustel pole ka uurinud, kuidas see protsess välja näeks. Mis mõte sel mängul siis oleks?!
Äkki oskab mõni auto24 itimees asja nii lahendada, et mälumängu piltidega manipuleerida ei annaks? See on nüüd ühe võhiku unistus siin :D
jättes ka teistele võimaluse, vastan esialgu S.... O......
googeldamine on loomulik tegevus info otsimisel kui tead, mida otsid, teine asi lihtsalt pildiprogrammi abil tark näida.
Eks jah, vihjeid on juba kõlanud :) Seega, vastake :)
Edaspidi siis hakkangi sel moel, kuuglikindlalt, pilte panema, kui luba selleks taas tekib. See praegune pilt oli esimene pääsuke.
Kui teised mingil põhjusel ei tea, siis üks siinsetest mängijatest teab ka une pealt seda marki liikureid. :) Siinkirjutaja teab ka, a ei saa vastata, Hea Uus Pilt on nimelt arvutis, millega kohtutakse alles esmaspäeval. "Ja paigalseis, igatahes, on tagasiminek!" :)
Esimesena kargas pähe Bristol. See ta ilmselt pole. Kui suudaks meenutada, millelt see rool on laenatud või mis auto peal sellist näinud olen... Ajukärbumine. :)
Bristol ei ole. Pilt pole ka peeglisse keeratud. Aga suhteliselt eriline, umbes nagu Bristol, on see küll. Vihjeks: autosõbrale üsna tuntud pill, mida tehti kaua, kuni see, lootusetult vananenud mudel margile kriipsu peale tõmbas.
Kunagisest soomekeelsest ajakirjast (mida ma lugesin ammu ja üldiselt ma eriti soome keelt ei oska) on meeles, et see Avanti (sedaan, kupee, cabrio) oli esimese "retrobuumi" aegne aparaat. Nagu neid ameerikamaal ikka sel ajal tehti- võeti odav tagaveoline auto, keerati uued plekid ümber ja voila- ongi eksklusiiv valmis.
Ehitati Avantid esmalt GM G-body platvormile Monte Carlode peale ning peale G platvormi uuendamist valeveoliseks (kuskil 88 aasta kandis) hakati neid ehitama F-body (Firebird ja Camaro)peale. Muuseas Avanti nimi oli ametlikult kasutusel, kuna peale Studebakeri kuulsusetut lõppu ostis keegi kodanik samanimelise mudeli kujustuse koos nimega pankrotivara hulgast ära.
GM piinas sajandivahetusel oma vananenud Caddy STS- i niiviisi uueks. SsangYong Chairman elas samal ajal läbi iluopearatsioone, millest üks vist pildil kujutatuga üsna sarnane on... Ja siis Toyota oma imeliste siseturu mudelitega, mis Euroopa autopedel pea huugama panevad. :) Toyota Crown. Tark kast teab, et Crown Majesta.
Caddy sai välistatud, SsangYonge vaatasin, Huidai Equusi ja selle derivaate samuti, viimased olid pagana sarnased pildilkujutatuga. Jaapanisse ei jõudnudki, enne tuli tüdimus...