palun too mõni konkreetne asi, mis väliselt eristab 830, 840, 850-t
M8 ja Alpina B12 on selgelt eristatavad aga ülejäänud saab vist vaid velgede järgi kätte (kuskilt on meeles, et 8 seeria tehase poolt pakutud standardveljed on erinevad- õnneks/kahjuks pole mul aimugi, millisele täpselt need veljed alla said)
igatahes teeks ettepaneku, et Madizzz paneb vahepeal uue pildi :-)
Tegelikult pean ausalt tunnistama et postitades ei tulnud pähegi midagi muud kirjutada, kuigi olen tegelt ka V8-st teadlik :)
Panen ka ühe lihtsama pildi üles siis, pole mõtet pidevalt hulle rarisid pannagi vast üles...
Oohh, see on hea küsimus. Seitsmekümnendate alul oli sihukese välimusega mudel kõigil enesest lugupidavatel Euroopa autotootjatel.:) Kõige rohkem meenutab küsitav Audi 100 Coupe-t, a vabalt võib ta olla ka miski Dino Fiatilt. Või Lancia, Iso, Monteverdi vmv. Udu nüüd peab peenikest naeru, neid vastuseid ta kindlasti ootaski. :)
Kas suvi on mängijad viind või pole ideid? Olgu öeldud, et sedaani, mis oli küllaltki levinud, tunneks siinsed mängijad iga nurga alt unepealt ära. Neid mainitud sedaane on ka meite maal liigelnud ja ilmselt veerevad mõned veel tänagi ilusa ilmaga hobiautudena garaažist välja.
Ehk on universaal tuttav? :)
Kurvastuseks pean tõdema, et pole näinud seda sedaanversiooni Eestis ma. Küll aga pakun 70 ndate algusaastate krooni vastuseks. Polegi nii inetu ta midagi:-)
Härrased, teil näikse õigus olevat. ARK tõesti ei näita ühtegi selle põlvkonna Crowni. Samas teades ARK-i tegemisi, eriti üheksakümnendate alul... Ja kui aus olla, ega ma isegi viimasel kümnendil jutuks olevaid masinaid veeremas pole näinud. Samas olen ma üheksakümnendate alul ühe sihukese Eesti numbritega Crowni roolis istunud. Ja kilulinnas oli peale selle kindlasti veel üks. Antagu uus pilt!
Umbes nii on jah, topeltsädet pole võimalik ära petta:-) Tegemist siis uue Mini eelseeriaga, millel kasutati Crysleri mootorit. Lisan koos tekstiga pildi.
See peaks olema see Piiteri (siis veel Leningradi) kahe mehe kätetöö järgmine mudel. Esimest esitleti vist 85 ja teist kohe peale seda, kui mälu ei peta. Vägisi paistab see esimene suund seal all 06/Niva oma olema.
Jah nüüd tuli nimi ka meelde. Nagu pilti nägin tuli nagu de-javu kohe silma ette, aga nimi- teadsin, et mingi seos oli, aga välja ei haakinud. Nüüd nagu jälle laksti, sõbral tütar selle nimega. Kunagi (tol ajal) oli Za ruljomis nendest kahest mehest ja nende autode kahest eksemplarist korralik artikkel
Egas ma miljonivõidule pretendeeri, aga need Lenska poisid tegid minu mäletamist mööda kaks autot. Esimene see kandiline Laura, aga see teine, millega see teine mees "sõitis", oli tunduvalt kumeram, nagu see küsimus siin. Üks oli kandiline, ja teine lainelisem versioon, nagu see küsitav.
P.S. Aga jään enda juurde, et suunakas on VAZ-i oma
kahjuks pean taaskord teatama, et suunatuli ei ole vaz-i oma :-)
kuna vaz-e hakati eksportima alles siis, kui selle aparaadi tootmine lõppes
kokku on see pandud vägagi laiatarbekaubast, seega võib kere küljest leida igatsugu huvitavaid jupikesi
ja infoks veel niipalju, et antud tootja on kiiresõiduringkondades :-) väga tuntud, kuid mitte autotootjana vaid kõige olulisema mootorikomponendi poolest
Kas on miskit pistmist turbokompressori leiutaja, Šveitsi insener Alfred Büchi asutatud miski firmaga? Mees küll ise läks manalateed (1959), selleks ajaks kui see aparaat ilmus.
ei ole- tootja leidmiseks tuleks vaadata saareriiki
tegemist on (nagu juba mainisin) mootori KÕIGE olulisema komponendi (tuuning)tootjaga (tugeval enamikul mootoritest on see tükike olemas ja mitte ükski neist mootoritest, millel see olemas on ilma selleta töötada ei suudaks)
Autosid tootis see ettevõte siis tervelt mõned aastad ja nagu juba mainitud kuskil 100tk ringi
Riho vist ei viitsi pilti panna. Kuna vastusest juba mitu päeva möödas, siis vabadus neil, kel õigesti vastamisega raskusi :)
qp/kupu võib sõita näiteks kahetaktilisega.
Beni vastuse võiks vast õigeks lugeda, sest sellises komplektsuses ei ole vist 924/944/968 l väga suurt erinevust mida sellelt pildilt peaks suutma eristada.
Tegemist on mittemetallist kerega? Kapotti ning pakiruumi luuki katvad nö vormid? Seega on tegemist üsna klassikalise kujuga "plastmassist" sedaaniga... Kes sihukesi tegi? Khmmm, ei tule esimese hooga ühtegi meelde. Kui tegu oleks plekist autoga, pakuks "tootmisruumi" järgi AZLK-i.:)
Kalita on ikka oluliselt rariteetsem kui pildil olev auto.
ühine joon on neil muidugi see, et mõlemid kujutavad endast asja kui surnule üritatakse pee... kaudu elujõudu sisse sundida!
Õhtul panen suurema pildi!
Nii vihje korras olgu öeldud, et selle auto kupee kere tunneks siine seltskond hetkega ära! Aga neid kahte keret lahutab pea 25 aastat!
ehk siis tegu on re-make`i re-make´ga.
Õhtul panen pildi ka eest poolt, see peaks arvamise väga lihtsaks tegema.
Korrektsuse huvides saagu öeldud, et too eelmine "punnsilm" on Avanti. Kunagise Stude Avanti uussünd vmv. R.i.h.o on kenasti oma esimeses vihjes väljendanud, mida sellisest uuestisündimisest arvata.:) Mudelinimi jääb selgusetuks, neetikumis figureerib ta põhiliselt nime all Avanti Four-Door.
Ei õnnestu siinseid "ära omada" miski trikiga... R.i.h.o-l on taas õigus, tegu on tõesti ZIL 4112 conceptiga. Ka mina olin sellest autost kuni eelmise nädalani vaid joonistusi näinud, maketi olemasolu tuli üllatusena. Sellel saidil http://www.max-models.ru/stati on muudki huvitavat, nt värskeid pilte ZIL 4102-st.