Jätkame MAZi-mängu.
Jelgava Kuuenda autobaasi eesrindliku kaugsõidu-autojuhi Sotsialistliku Töö Kangelase Igors Biezpiena näpunäidete järgi on vedukauto MAZ-500 kabiini täiendanud Riia Autobussi Vabriku meistrid. Veok, mis juba niigi mitmeti peakõrguselt edestab kapitalistlikes riikides toodetavaid raskeveokeid, on Läti novaatorite-ratsionaliseerijate käe all saanud seninägematult moodsa ilme. Kui uuendus ennast õigustab ning veokeid MAZ tootev Minski Autotehas tehtu heaks kiidab, võivad sellised veokid peagi ka Eesti NSV teedel liikuda.
Nüüd m arvan, et Riia Autobussi Vabriku töölised tahtsid uuele visioonile panna nimeks Pärnu, aga kuna läti klaviatuuril ei ole Ä tähte, tuligi välja sihuke jama, nagu Berna 4VF
1990-date keskpaik, tagamootoriga, rehvide järgi mitte eriti võimas, rataste positsiooni järgi mitte eriti suur, istmete järgi mitte eriti eksklusiivne.
Oleksid tal veel Clio peeglid, siis pakuks Clio V6-te aga vot neid ei ole (hoolimata sellest kuidagi prantsus näeb välja)
kui vaid meenuks, mis pagana logo see velgedel on (raudselt on tegemist mingi kuuris ehitatud kuulsa autoga)
ei seostu kuidagi Porschega. Küll aga see mudel on 4 silindriline ja ca 130kw 700 kg tühikaalu kohta...
kuna tegemist ei ole just väga teada-tuntud margiga, siis kaks vihjet kah: tegemist on ühega kahest toodetavast mudelist, teist ei ole vist keegi kunagi näinud (aga hull püss pidi olema- 1200kg ja pealt 800hj)
pärit on see riigist, mille autotööstus on pehmelt öeldes kesine aga äratuntavaid püsse osatakse seal küll teha...
Riik ise muuseas on väga tuntud ja meie jaoks oluline :-)
Käis korra peast läbi mõte, et keegi pakub äkki Altimat :D Aga üsna lähedale jõudsid.
Ei, Altima see pole, olgugi, et üsna sama nägu. Altimast tunduvalt väiksem. Vihjeks: meie maal sellise näoga seda ei liigu, küll aga teistsuguse näoga. Küljeprofiil reedaks 100%, millega tegu.
To alfa13: kus küll selline huvitav parkla ette jäi? Lancia Flaminia, Fiat Coupe, Alfa Spider, Citroen DS, kindlasti muudki huvitavat.
Üritasin juba tükk aega tagasi mingit pilti üles panna, aga ei tea, et kas ei saanud hakkama...? Kui kellelgi see piltide üles riputamine paremini käpas, andke aga minna
Õige, asi on nimelt nn. Nallinger Coupe, lema looja Fritz Nallinger`i nimest tulenevalt, ehitatud 600 (w100) mersu baasil. Nallinger oli nimelt kuuekümnendatel Mersu arendusdirektor. Olen ka kuulnud kahest eksemplarist, aga tegelikkuses on vist ainult see üks eksemplar olemas, mis oli vahepeal erakätes, aga nüüd olevat jälle tehase käes. Sattusin kunagi netis ringi kolades mingite jänkide kodulehele http://www.mbgrand600.com/ kes siis aretavad 600te Mersude baasil igasugu imelikke isendeid, sealhulgas ka sellesama Nallinger`i kupee koopiaid.
ts: ootaks siis järgmist pilti
MAN-Büssing oli esimene asi, mis mullegi pähe tuli. A see ta vist tõesti pole. Samas, pildil olev asi on kuidagi tuttava olemisega, justkui oleks midagi sellist laivis näinud. Kas Maarjamaal pesitseb ka üks sihuke?
See "õigust räägid" käis kodanik Wikile. Kuna olude sunnil tuleb mu kirjutis mobla kaudu, ei jõudnud enne Võldase kommentaari enda oma ilmutada. Maarjamal eksisteerimise kohta antud mudeli suhtes mul andmed puuduvad.
Ei saanud aru, kas Võldas tundis siis saksa külalisesineja ära? Ja kas oli tegu SuurSaksa originaalesinejaga või väikse idasaksa parodistiga. Need tunduvad nagu kaksikud olema? Kuidas neil üldse vahe teha? Pildil on suunatuled vales kohas, järsku oli varasemad originaalid üldse ilma?
Ehh... Minu viga, sõnastus oli eksitav. Vabandan. Konkreetsel sõidukil on küll mootor eemaldatud, a pilti vaadates võib ära arvata, kus see paikneda võiks.
Just-just. Ja selle radikaalse asja tootmine algas aastal 1972. Tootmises püsis ta erinevate tegijate käe all umbes kuus aastat. Hiljem olevat tilkunud veel mõned. Müüdi seda liikurit nii valmiskujul kui kit-ina.
Teeme siin siis äkki ühe korra erandi.
qp meil teeneline foorumi kasutaja ja nii.
Aga tulevikus prooviks siiski piirduda igasuguste selliste mootoriga isenditega, mis kvalifitseeruvad auto, veoauto või näiteks bussi nimetuse alla.
Nii see on jah.
Mulle vahepeal tundus, et tänu meie tõsistele asjatundjatele hakkab pelgalt autondus end juba ammendama. Puutumata on küll veel vaid bussindus... Olen püüdnud siia tuua ka motika nime alla kvalifitseeruvat. Mis veel? Praegu on jäänud vaid üksikeksemplarist kontseptsioonid. Mis hästi lahe tundub, on pilt tuntud autost, mis poseerib end "ebaloomulikus asendis" ehk kavala nurga alt või avarii tunnustega...
Olen nõus, et vaheldust vaja, aga siis teema pealkiri ei sobi enam sisuga. Mälumäng sõiduvahenditest, vot siis ehk allveelaevad, rongid, vedurid ja raketidki sobiksid :)))
Tänane mõistatud siis pühendusega eilsele holokausti päevale :)
Ja Q pildi kommentaariks, oi kus ma mõistatasin ja otsisin, et mis seos sellel autodega on, kas mõni auto firma seda oma logodega fänni kaubana pakkunud või midagi
Aga Sa, kodanik RIHO, olid ju samal lainel minuga! Ka mina hakkasin raalist tuuseldama auto markide ja lastevankrite ühisuse sobivuse nimelise ühtivuse kohta!
Nüüd juhtus taoline lugu, et mu teise maailmasõja aegse saksa armees radistina teeninud isa mälu järgi sellist aparaati sakslastel polnud. Ma muud seletust hetkel öelda ei oska.
Krit on jah see "valguse, külluse ja õnne" märki kandev tootja aastatest 1909-1915. Mudeli nime ei saa ma nende puhul väga küsida kuna neil kahte samasugust autot väga ei tulnud.