Mind hämmastab jätkuvalt enamuse juhtide soov püsida kindlasti (ilma põhjuseta) vasakpoolses reas. Hämmastab seetõttu, et vasak rida peaks olema ikka ju eelkõige selleks, et möödasõitu sooritada?
Uue liiklusseaduse kohaselt ei tohiks ju ka enam sooritada möödasõitu paremalt poolt. Niisiis võiks seda tõlgendada ju lausa (sujuva) liikluse takistamisena.
Et pisut provotseerida vastamisel ja arutelu algatamisel, olen pannud tähele, et paljud vasakus reas töllerdajad kannavad nokkmütsi või on naised, kuid reeglina kisub siiski enamus sõitjaist (vaatamata soole, või peakatte eelistusele) kalduma vasakusse ritta.
Eriti kummaline on selline käitumine muidugi neil vähestel "peaaegu-kiirteedel". Kas selline käitumine ei peaks mitte lausa olema karistatav?
Tere,olen viimasel ajal näinud fooriga ristmikuid kus vasakpöörde sooritajal on vastusõitvate autode suhtes eesõigus.Lisasektsioone fooril pole vaid lihtsalt roheline põhituli.Tahaks teada,kuidas aru saada ,et vastassuunale põleb punane ja võib sõita vastassuunale vasakpöördel teed andmata.Äitah
1 rumal küsimus: vahetasin oma VW Bora (2000.a.) tagavarapuldil patareid. Võti/pult/immo on kõik koos. Aga ei hakka tööle - ust ei ava ja ei käivita ka. Kas on mingi nipp, kuidas ma ta ära pean häälestama?
Kuna siin eelnevalt oli sellest prügi- ehk jäätmekäitlusfirmast juttu,siis panen ka pildid juurde. Hollandis on ta tösine tegija ja paljudel autodel korralikult külje peale maalitud "SITA TRANSPORT". Ei juhtu aga kunagi ühega samasse parklasse ja söidu pealt alati pole vöimalust klöpsida.