Varastatud siis sõiduk Gaz-53. Ööl vastu 2. novembrit Vana-Pärnust. Reg. nr. 348 FAI. Kõik kes antud autot näinud või teavad selle asukohta siis helistada telefonil 58055666 või 110 või meilida solamerk@hot.ee.
Auto võib olla juba värvi ja reg. numbrit vahetanud. Seega kui on tekkinud kuhugi naabrile või kuhu iganes uuemat tüüpi GAZ-53 siis paluks koheselt teada anda. P.S. Autole paigaldatud reas neljane DIISELMOOTOR!!!
Vaev saab tasutud kuni 1000 euroga. 1000 euri siis kui on tõene info varga kohta.
veel eelneva teemaga jätkates, siis see on lihtsalt hämmastav kuidas aeg muudab mingite otsuste tähendust ja tähtsust.
Tänasel päeval tuleb olla seltsimees Klaussonile väga tänulik, et meil ei ole siin kümme-sadat, või jumal teab paljut tuhandet ekstra tsurkat.
Kas sellises olukorras peab punane auto andma teed ja vasakpöörajal on eesõigus? Mul on sellises olukorras päris tihti napikaid olnud. Ise olen vasakpööraja ja arvanud, et mul on eesõigus aga miskipärast pooltel juhtudel arvavad sama ka punase auto juhid...
jah, ega tänapäeval paljud enam datsuni nime ehk ei teagi.
aga mul kodukootud pilte pole (perifeerias liiklusvaiksem) ja eks riputan ikka kaugel maal kootud asja üles.
Tartu Kivilinna kooli juures tehtud pilt.
Õpilastega alati virisesid ja panid kojamehe vahele kirju valesti parkimise eest ,aga need kaks autot on õpetajate omad ja nemad võivad nii parkida(Y).Kivilinna õpetajatele kõik lubatud!