Võin ka Quargo deck nime välja pakkuda, muid nimesid ei tea. Aga kunapildiõigus juba anti, tuleb siit üks kodarratastega peaaegu aristokraatse välimusega masin.
Just 1500 pöörde juures 1,2,3, (neljanda ja viiendaga ei saa aru enam) käikudega sõites, nagu käiks vastu miski, otseselt ei poo ka nagu, oleks nagu "hammasratta" tunne!?. Mida pöörded kõrgemale, siis kaob ära. Milles viga???
Tervist. probleem siis selline, et soomest toodud auto, ja soojendus vist juba uuena peal. Aga miskit juhet kaasa ei antud, nüüd ongi probleem selles , et omal on uuema variandi juhe olemas, kuid see peaks olema vanem versioon?? mis autol praegu peal on.
Tahakski teada mõne targa käest, et kui ma teeks uuelt juhtmelt ülemineku, et klemmid istuks vana pistikuga. Et kas selline asi üldse toimiks, kas nendel süsteemidel on suur vahe.
Tänades Mati
Andke nüüd andeks, ma ei tea auto siseelust eriti midagi seega proovin kuidagi moodi olukorda kirjeldada.
Nimelt siis, kiirendades teeb auto väga kurja häält. Tuleb kuskilt eespoolt, jalge alt. Maanteel sõites, suuremal kiirusel, on müra kõrvu korralikult kumisema panev ja raadiot normaalse volüümiga pea, et ei kuulegi.
Asi algas täitsa talutavalt. Algul plärises vaid leebelt nagu oleks lihtsalt summuti läbi, aga summuti on alles 12 kuud tagasi täiesti uus pandud ning probleem tundub olevat mujal. Igatahes, nädalate jooksul on kostuv müra aina kõvemaks läinud. Kütusekulu on ka 2-3 liitrit sajale kasvanud.
Olen uurinud, milles probleem võib olla. Summuti sukk, lambda andur, aga kõik kirjeldused nende probleemidega seoses ei kipu klappivat.
Milles võib probleem olla? Kui palju parandamine maksma võiks minna? Ja mis kõige tähtsam, kas kannatab niimoodi veel edasi sõita, ilma, et peaks kartma, et kuskile tee peale jään?