Tere,
Kuna maja eest juba mitu päeva veetakse tuusalt autosid minema, siis tegin pilti sellest märkidega ehitud postist, mis siin alal keelab parkimist.
Kuidas neid märke koos mõista?
Kas parkimiskeeld ajavahemikul 07-16, s.t. võib vaid pool tundi ja seda parkimiskellaga NING:
a) Muul ajal keeldu pole - võib vabalt parkida 16:01 - 06:59?
b) Muul ajal on keeld - ei tohi üldse siia parkida?
Tänud ette.
See on sügisel tehtud pilt Tartu Karete Konsumi parklas.
Parkla oli põhimõtteliselt tühi, peale selle KeenJuse. Asja võib võtta kaheti - kas ei ole mõtet lahtiste silmadega parkida, kui niikuinii kedagi teist ei ole või on inimene lihtsalt nii ülbe ja pargiks nii ka täis parklas.
Geniaalsed insenerid ja halvad ärimehed on kooslus mis saab lõppeda vaid fiaskoga. Väidetavalt oli üks nende sihtidest ehitada auto millele saaks anda 100 aastase garantii. Aga ma usun, et valmis jõutud 11´le autole see veel ei laienenud.
Kuna ma õnneks Transitiga kohe lahkuma ei pidanud (abikaasa tuli teise autoga, millega edasi läksime), siis kahjuks ei jõudnud ära oodata Peugeot' omanikku. Küll aga lasin oma auto puhtast õelusest ja kättemaksuhimust pool meetrit tagasi, et meisterparkijal oleks oma autosse saamine võimalikult ebamugav.
Etteruttavalt olgu öeldud, et tegu pole miski garaaži taga sündinud sohipojaga, vaid elujõulise margiga. Pildilkujutatu on juba selle auto(?) kolmas põlvkond ja ehitatud selliseid praeguseks vähemalt kaks:) Head mõistatamist!:)
Asi polegi selles et pole kohta vaid seda et pole mõistust ja viitsimist kaugemale parkkida !! Nagu teisel pildil näha on siis on kohti kus oleks saanud ka norm parkkida.
Kas inimesed teil nii kuradi vähe seda ajuraasu ongi peas et nyydsex on see aeg kus pargitaxe murule ja kõnniteele!? Haiged inimesed kust te load saite
Paneks teie ilumeele proovile. Ma ise avastasin selle auto täiesti juhuslikult ja olin enam kui kindel, et see rüvedus on oma looja ainumas garaazi taga kokkuklopsitud poeg. Aga võta näpust, jumalast seeria auto. Õnneks küll väikese seeria.
Veel pilte.
Naistel paistab manööverdamine raskendatud olevat... Mõte töötab umbes selliselt: kui nina kuskilt läbi mahub, hakatakse esimesel võimalusel kohe rattaid täie hooga välja pöörama. Aga kere, sunnik, seljataga lõikab ju kurvi :D :D :D Ja nii need jamad tekivadki :P
Vabandan, kui jutt seksistlikult välja kukkus, aga järeldused on tehtud elust enesest...