Asi siin kuidagi kinni jáánud. Kuna ikka veel ootame kuni alfa13 pildi úles riputab, panen siia úhe mitte niivága raske pildi áraarvamiseks. Loodan et keegi ei pahanda.
Tuul ja tuisk teevad autodega huvitavaid asju. Kohe näha, et tuuletunnelit disainimisel kasutatud. Piltidel on autodel olev lumi täiesti puutumata, va viimastel piltidel olev ukse avamine, et mootor käima panna.
hei, kas keegi oskab kommenteerida, kuidas töötavad udutuled - kas eesmised ja tagumised töötavad vaid korraga või saab neid ka eraldi kasutada?
meie sebringul näiteks ei tööta tagumised ilma eesmisteta...kas kõikidel autodel on nii? või oleneb kust maalt auto ostetud? täitsa põnev...
Eks topin oma parsa pildid kah siis juba :P Polegi kõige hullem, aga ainult seetõttu, et reede hilisõhtul oli auto absoluutselt, ilma ühegi lumekübemeta, puhas, esimesed pildid aga on pühapäeva hommikust. Viimase tegin cà pool tundi tagasi.
mida te krt kaitsete neid "sokke", kui neil on õigust tavakodanikele "keerata" siis võiks olla ka koht kus nende väärkäitumist kommenteerida karistada neid ei saa ju mingist teema lukku jutust poleks küll vaja rääkida neid pilte tuleb veelgi tulevikus, panen ühe ka omalt poolt
Natukene lumiseid pilte teema upitamiseks. Pildid tehtud hetk tagasi koduhoovis. Olgu öeldud, et esimesel pildil olev auto sai pargitud sinna hange paar tundi tagasi ja viimasel pildil olev "muhk" on seal olnud kauem, kõik ülejäänud autod sõitsid selle koha peale viimati üleeile.
1. Hiace, mu talvine igapäevaliikur. 2-3. Volvo, mu teine igapäevane liikur pikkadele maanteesõitudele. 4. Seat. 5-6. Volvo, naise auto. 7. Mosse, onu auto.
Keegi kunagi küsis ühes kustutatud (läbu) postituses minu käest:
#käsi pole ,et labidaga visata?
Ma küsiks vastu, et kuhu? Aias, kus on ka viljapuud, ei kõlba lume "hävitamiseks" ka soola kasutada. Lahendus oleks äkki bensiin ja tuld? Või äkki hoopis teerulliga kokku pressida? See ongi mu põhiprobleem, et pole lihtsalt kusagile panna seda lund enam. Hirmu ajab nahka teadmine, et praegu on alles november...
Alumise pildi reklaamiväärtuses julgen küll veidi kahelda (olin sunnitud seda siivsuse säilitamiseks veidi väiksemaks tegema)- kuid ühtki teist selle nurga alust pilti ei suutnud leida