Selle teemaga tahaks tõsta esile küsimuse nn. "põõsapolitseist".Vabandan pildi autori ees,loodan,et ta ei pahanda.Ise lihtsalt ei kanna fotokat kaasas.Oleks ikka nii mõnegi hea pildi saanud.Nii mõnigi Pol. võiks luurekoolis ilma teha.Kui kellelgi on mõni hea pilt,siis vahetame avapildi ringi.Kommentaarid on loomulikult seinast-seina oodatud.
ei hakanud uut teemat tegema, lihtsalt pealkiri annab kiire diagnoosi ka antud "eliitfirma" töötajate kohta...
Piltidel siis igapäevane olukord D-terminali juures Uus-Sadama tänavalt. Nimelt see rodu kollaseid, mitte ei sõida vaid seisavad südamerahus keset teed, hoolimata peatumist keelavast märgist ning kollasest joonest tee ääres.
Sama siin,isegi maja ees ei osata parkida?Panen nii nagu heaks arvan!Teised kõik saavad,TEMA(ke) mitte.Kaldun arvama ,et sellesse vasemal olevasse volkarisse pole just meeldiv sisse pugeda.Tean täpselt ,et see volks oli seal ennem ,kui see MERSU.Mis siis veel kaupluste ja marketite ees parklas toimub selliste tüüpide poolt.
Sellistel teemadel hea jahuda.Sry kui kellegile ei meeldi.
Ma panen siis sama pildi mis SR foorumis praegu üleval, vaatame kummast kiiremini õige vastus kostub. Ärge Siis Auto24 häbise jätke!
Tahaks siis kuulda seda Euroopa autotootja nime, mille seal punase ruudu sees ära olen blur´inud ?
mis asjandused need on ja kuidas need toimivad.Ise olen aru saanud et vaakumiga on need seotud ,tundub et üks neist või mõlemad ei toimi,või on korras ei saa aru.Auto on Volvo v40 98a. Renault diisel mootoriga.Probleem siis selles et vaakum ei tõmba pumba peal hooba mis keerab süüte varaseks!?Õigemini tõmbab aga imeväikse viivitusega nii et turtsub samamoodi nagu oleks üks küünal tagant ära.Kogu jama hakkab pihta kui temperatuur langeb umbes +10- allapoole.KUi ise see hhob pumba peal keerata läheb iga laks ja kui 5 sek.hiljem käivitada siis käivitub korralikult aga tühikäiku ei hoia kaua üleval , kunagi hoidis kauem kui sda jama ei olnud nii 2-5 min.
Kuna julgen eeldada, et masin ülespandud pildi peal oli endile tuntud masin, mitte lambist netist võetud, järsku oskad rääkida, kuidas too auto on seotud minu poolt pakutud FRANCIS LOMBARDI FL1-ga. Lisan ka pildi, kust näha, et tegu sama sõidukiga, v.a. mõned kaasajastatud keredetailid(karbilaiendid ja see imelik nn C-piilar).
http://www.elva.com/news/hemmings.html
See peaks siis kinnitama.
Uue küsimusena mark/mudel ning kui teatakse siis ka fakt, mille poolest see masin tänavasõidumasinate seas eriline (esimene) oli?
Ca 2 nädalat tagasi sai avastatud õlikorgi all selline löga. Kuna igapäevased sõidud on hommikul ja õhtul nii 10km pikkused, siis sirvinuna foorumit pidi see selliste ilmade ja lühikeste otsade puhul olema normaalne nähtus.
Nädal tagasi sai tehtud pikem, 140km, ots ja peale seda sõitu oli emulsioon selleks päevaks kadunud. Nüüd, nädal hiljem (vahepeal pole õlikorki vaadanud), on emulsioon jälle tagasi. Kusjuures ka õlil on imelik lõhn juures, samas õli ja jahutusvedeliku tasemed on normis ja ei ole ei suurenenud ega ka vähenenud.
Siit ka küsimus targemaile - on see normaalne või peaks siiski töökotta pöörduma?
Tegmist škoda 1,4 mpi 50kw mootoriga